Наставникът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди гостуването на Лудогорец. Двата тима се

...
Наставникът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди гостуването на Лудогорец. Двата тима се
Коментари Харесай

Костов: Защо ми е такъв стрес да мисля за ЦСКА? Лудогорец е много креативен, но се надявам да победим

Наставникът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди гостуването на Лудогорец. Двата отбора се изправят един против различен на следващия ден (3 април) от 19:30 часа на " Хювефарма Арена ". 

" Очаквам да има първокласен футбол. Те са водачи в класирането, доста години са първенци, играят със самочувствие. Много са изобретателни. Ние също имаме такива играчи и по тази причина чакам забавен дуел.

Искрено се надяваме да прекъснем серията против Лудогорец. Не мислим толкоз за нея, що се касае за моментното положение на нашия тим. В последния мач не ни се получи играта през второто полувреме. Но дано да не забравяме положителните моменти от първото полувреме против Славия. Надявам се в действителност да се получи по този начин, че да победим на следващия ден. Вярвам в моите футболисти, в добра форма са, играят със самочувствие и се надявам да се получи по този начин, че да излезем спечелили.

Стандартните положения са част от играта. С Лудогорец ще създадем същите комбинации. Нека да бъдат подготвени за тях играчите на Лудогорец. Ще вкараме доста стрес, в случай че стартираме да мислим за идващия и по-следващия съперник. Ние сме в такава обстановка, че би трябвало да гледаме мач за мач. Не желаеме да мислим за последващи игри, по този начин натоварваме душeвността на играчите. Защо ми е подобен стрес да мисля за мача с ЦСКА? След мача на Лудогорец ще създадем разбор, ще забележим какво самочувствие имаме. Позитивни сме за момента ", съобщи Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР